logo
Vit Päls har hyllats för sina skivor Studio Möllan Sessions och Nu Var Det I Alla Fall Så. Sistnämnda fick en femma i betyg av SvD och singeln Beach 2011 utnämndes till årets sommarplåga av Per Sinding-Larsen.

I en tid där många har chans att förverkliga sig själva har många också svårt att rota och bestämma sig. Vit Päls 3e album ”Ägd” innehåller historier om längtan efter kärlek berättad av en generation som fått vara ung länge. ”Ett ämne inte minst jag vet en hel del om” säger Carl Lundgren, ledare för malmöbandet som återigen visar prov på att inte vara rädda för udda lösningar samtidigt som allt snillrikt binds ihop av deras egensinniga stil.

Nytt album släpps på LP och digitalt via Playground Music 25 september.

Diskografi

Det har varit ett sjukt år, 2009 (endast tillgänglig på internet)
Nu var det i alla fall så, 2010
Piren Soundtrack, 2011
Studio Möllan Sessions, 2011
Nånstans ska man va, 2012
Ägd, 2013